Leie Buss

Har du behov for å leie buss med sjåfør? Intertours Norway stiller med komfortable og trygge busser med sjåfør til alle formål som firmatur, bryllup, lag/ forenings tur, skoletur, idrettskjøring.

Leie buss med sjåfør tilpasset ditt behov

Skal du på tur med bedriften, korpset, laget eller klubben så har vi en buss som passer for deg. Våre turbusser har alle fasiliteter for en komfortabel reise. Ta kontakt og fortell oss dine behov. Vi vil gi deg en konkurransedyktig tilbud.

Vi jobber over hele norge

Intertours Norway kan få deg frem i alle deler av Norge og til og med utlandet. Vi har erfaring med internasjonale turer. Kontakt oss tidlig og vi kan hjelpe med med hele planleggingen inkludert overnattinger, måltider, sightseeing og så videre.

Hva koster det å leie buss med sjåfør?

Prisen på leie buss med sjåfør varierer avhengig av en rekke faktorer.  Strekningen spiller en rolle, hvor mange kilometer er turen, varighet på oppdraget og så videre. Prisene kan også variere om det er ukedag, helg eller helligdag, og om turen skal gå dag, kveld eller natt. Eventuelle bompenger og fergekostnader må også beregnes i prisen.

leie buss – gratis og uforpliktende tilbud

Forteller oss hvor, når og hvor lenge du ønsker å leie buss, slik at vi kan gi deg et pristilbud. Vårt tilbud er gratis og uforpliktende. Vi har god kunnskap om transport og logistikk, og dersom du er usikker hjelper vi deg gjerne med å sørge for en god logistikk etter dine behov.

Send oss en melding med mest mulig informasjon om deres planer og behov for å motta et uforpliktende pristilbud som dekker ditt behov. Vi gleder oss til å hjelpe deg gjerne med din reiseopplevelse.

Du kan også finne og kontakte oss via facebook.

Velkommen til Intertours Norway – for Leie av buss med sjåfør!